Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  | 

Posteaza un anunt
 

RON1,175.00

Circuit Descopera Maramuresul, 7 zile autocar

  • Tip Preţ: Final
  • Vechime: Nouă
  • Persoana de Contact: Luminita
  • Telefon: 0725499985
  • Email: luminita@donaris.ro
  • Listat: aprilie 7, 2016 15:54
  • Expira: Acest anunt a expirat
Circuit Maramures, 7 zile autocar 2016
tichete de vacanta

Descriere

http://www.donaris.ro/circuite/alte-circuite-2016/item/1252-descopera-maramuresul-7-zile-autocar
Tarifele sunt exprimate în lei /sejur 6 nopți/ 7 zile/persoană

“DESCOPERĂ MARAMUREȘUL” – Durata: 6 nopți/7 zile

Ce vom face în Maramureș?
Ziua 1 – Plecăm din Bucureștiîn jurul orei 08:30 pe traseul Ploiești-Brașov-Sighișoara-Târgu Mureș-Reghin-Dej-Baia Mare-Ocna Șugatag. Sosimîn jurul orei 18 și suntem primiți cu pâine și sare, ceteră , dobă și zongoră, așa cum numai maramureșenii pot să o facă, după care ne cazăm la Pensiunea ”Popasul din Deal” din Ocna Șugatag.
Cina de bun venit se serveșteîncepând cu ora 20:00.

Ziua 2 – Bunădimineața!
Prima noapte în Maramureș a trecut! Servim micul dejun începând cu ora 07:00. Plecămîn jurul orei 09:00 curioși ca săvizităm: Cimitirul Vesel-Săpânța, MănăstireaSăpânța-Peri, Casa Memorială a Creatorului Cimitirului Vesel Stan Ioan Pătraș, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței și Casa Memorială Ellie Wiesel, ambele din Sighetu Marmației. Prânzulîl servim în jurul orei 13:00 la un restaurant cu specific maramureșean. Începând cu ora 20:00 se dă startul unei seri maramureșene cu bucate tradiționale, muzică autentică cu ceterăși zongură, dansuri moroșeneștiși multă voie bună.

Ziua 3- Ne trezim pe cântecul cocoșului, odihniți și pregătiți pentru o nouă zi în Maramureș!
Servim micul-dejun în jurul orei 07:00 și plecăm într-o nouă călătorie pe drumurile Maramureșului nostru drag. Azi vizităm: Muzeul Satului Mamureșean din Sighetu Marmației, Biserica de lemn din Sat Șugatag, Biserica de lemn din Hărnicești, Biserica de lemn din Desești. La prânz, în jurul orei 13:00 servim păstrăv cu mamaligă, crescut în apele reci și limpezi de munte la un restaurant în localitatea Mara. Incepând cu ora 20:00 servim cina și facem un scurt rezumat al zilei petrecute împreună.

Ziua 4 – Încă o zi în Maramureș ? Perfect !!!
Servim un mic-dejun copios și plecăm la drum din nou începând cu ora 08:00 dornici să descoperim alte locuri minunate. Azi vizităm: Biserica de lemn din CalineștiCăeni, MănăstireaBârsana, Biserica veche de lemn din Bârsana, Biserica de lemn din Poienile Izei, Biserica de lemn din Ieud, Muzeul Țărăncii Romane din Dragomirești.
Pranzul îl servim în jurul orei 13:00. Cina o servim începând cu ora 20:00.

Ziua 5 – Bunădimineața!
Servim micul dejun începând cu ora 06:30. Azi facem o incursiune de basm cu Mocănița pe Valea Vaserului. Ne luăm cu noi aparatul foto, încărcatși cu memorie goala ba chiar una de rezervă, pentru că azi va fi o zi în care avem ce fotografia. Prânzulîl servim în varf de munte în jurul orei 13:00. La ora 14:00 ne întoarcem, în șuierul mocăniței care se aude peste văi,iar în jurul orei 16:00 ajungem înapoi în gara CFF Vișeu ,relaxațiși încântați de ceea ce am trăit. Ne îmbarcămîn autocar și pornim către Ocna Șugatag pe traseul: Vișeu de Sus-Petrova-Sighetul Marmației. Până la cina ne rămâne timp să ne relaxămîn bazinul cu apăsărată din cadrul pensiunii. Servim cina în jurul orei 20:00 și ne gândim cu părere de rău cămâine este ultima noastră zi în Maramureș.

Ziua 6 – Bună dimineața!!!
Servim repede micul dejun pentru că este ultima zi în Maramureșși vrem săvizitămcât mai multe obiective.
Astăzi vizităm: Satul pitoresc Breb, ne plimbăm pe ulițele satului Budești și intrăm în atmosfera de basm a satului maramureșean, vizităm casele vechi de lemn încă locuite și camera de zestre, vizităm Biserica de lemn din Josani, Biserica de lemn din Susani, vizităm Ansamblul de arhitectură tehnică populară din satul Sârbi, vizităm Biserica de lemn din Șurdesti, și nu în ultimul rând ne intâlnim cu meșterii populari din zona Mara-Cosău. Servim prânzulîn jurul orei 14. La intoarcere admiram Creasta Cocoșuluiși ne minunăm de frumusețea peisajelor din Maramureș. Ajungem la pensiune unde servim cina de „rămas bun” si depănăm amintiri din incursiunea noastrăîn Maramureș.

Ziua 7 – Bunădimineața! Pregățiti de drum?
Cu parere de rău ne luam rămas bun de la Maramureșși pornim către casă, cu promisiunea că ne vom reîntoarceși cu prietenii noștrii. Sosim în Bucureștiîn jurul orei 19:00.

Tariful include: cazare pensiune 3*+ masă în funcţie de regimul ales, transport microbus/autocar din Bucureşti – Ocna Şugatag şi retur , transportul la obiectivele cuprinse în programul turistic, seara Maramureşeană , acces gratuit la bazinul cu apă sărată și apă dulce, intrările la toate obiectivele turistice incluse în program , ghid turistic şi însoţitor pe toată perioada sejurului.
În funcţie de cerere se pot organiza plecări şi din alte oraşe ale tării.

Tarif transport individual: din preţul pachetului se scade 160 lei/persoană.

Tarife copi

ID de referinta anunt: 759570657dc51c22

Nu sunt etichete

581 numar total de afisari, 1 azi

  

Trebuie sa fiti autentificat pentru a obtine mai multe detalii despre acest anunt.

Anunturile populare global

Anunturi vandute