Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  | 

Posteaza un anunt
 

RON400.00

Salariul unui Formator începe de la 2.000 de euro

  • Persoana de Contact: Florentina Mutu
  • Telefon: 0735.431.580.
  • Email: investeste@gmail.com
  • Listat: ianuarie 4, 2017 16:20
  • Expira: Acest anunt a expirat
poza_formator

Descriere

Salariul unui Formator începe de la 2.000 de euro

Câştigă câte 2.000 – 3.000 de euro net pe lună – de zece ori mai mult decât salariul mediu pe economie – la un program de lucru part-time. Nu contează ce vârstă şi ce studii au, important este să fi absolvit un curs de formator acreditat ANC. Formatorii care vor lucra în proiecte finanţate prin Programe de Formare, programul prin care se alocă fonduri europene pentru resurse umane, vor fi printre cei mai bine plătiţi salariaţi români, iar joburile plătite din bani europeni.
Peste 34.000 de certificate de acreditare pentru formatori au fost eliberate în ultimii ani de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), singura instituţie din România care poate acorda astfel de acreditări pentru cei care vor să lucreze ca formatori în proiecte finanţate prin Programe de Formare. Numărul acestora este în creştere, având în vedere avalanşa de proiecte ce vor fi derulate prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

INVESTESTE IN TINE organizează o nouă serie a cursului acreditat de formator (cod COR 242401).
Cursul se va desfășura în luna noiembrie 2016, la Piteşti. Acesta este în concordanță cu standardul ocupațional din 2007 și este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale (MMFPS) și de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS). Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupația de formator, iar obținerea certificării dă dreptul la practicarea acestei meserii. Cursul se adresează celor care vor să ofere în condiții legale cursuri și traininguri cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, celor care oferă în cadrul unei firme programe de formare, celor care doresc să se dezvolte personal sau angajaților de la departamentul de resurse umane și lectorilor interni. Cursul de formator are la bază metode dinamice, interactive și practice în formarea viitorilor traineri. Prețul acestuia este de 400 de lei, plătibili în două rate.

Pentru informații suplimentare: www.calificare-profesionala.com, investeste@gmail.com, 0735.431.580.

ID de referinta anunt: 975586cf63f0c670

Nu sunt etichete

332 numar total de afisari, 1 azi

  

Trebuie sa fiti autentificat pentru a obtine mai multe detalii despre acest anunt.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de calificare profesionala

Ultimele produse listate de calificare profesionala »

Anunturile populare global

Anunturi vandute